Laman Web Ecommerce

Dengan adanya sistem ecommerce, urusan jualan di internet akan jadi mudah. Pengurusan stock, tempahan dan pesanan, bayaran dan resit akan jadi teratur dan mudah dicapai. Kami di sani.my menyediakan khidmat membina laman web ecommerce bagi syarikat atau individu yang menjalankan perniagaan secara online. Laman web yang dibina akan mempunyai sistem ecommerce yang lengkap dengan integrasi dengan pelbagai jenis bank tempatan. Ini bagi membolehkan anda menerima bayaran dari pelanggan sama ada secara manual, bayaran melalui pindahan bank, kad debit atau kad kredit serta perbankan online.

billplz banks

Laman Web Ecommerce yang kami bina juga dilengkapi dengan sistem CMS bagi memudahkan anda menguruskan isi kandungan laman web tanpa memerlukan sebarang kemahiran programming yang rumit.

 

MENGENAI KAMI

Sani.my merupakan sebuah syarikat membina laman web dan juga pemasaran laman web sejak 2005. Kami menawarkan khidmat membina laman web, mendesign, membina laman web dagang (e-commerce) dan khidmat SEO. Kami mengutamakan pelanggan kami dengan menyiapkan laman web pada masa yang dijanjikan dengan kos yang berpatutan

FOLLOW US

Post Terkini

Dapatkan sebut harga bagi laman web anda hari ini juga secara percuma!


Dapatkan Sebut Harga